HomeWinkelsBeau Geste

Beau Geste

In ‘t kort

In het centrum van Huizen vindt u ons restaurant. Wij serveren het 'bordjes-concept', dit betekent dat u van meerdere kleine (tussen)gerechtjes kunt genieten. Of lekker met elkaar delen!

Locatie
Beau Geste
Kerkstraat 60
1271 RM Huizen
 

035 526 4995

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 14:00 – 19:00
Donderdag: 14:00 – 19:00
Vrijdag: 14:00 – 19:00
Zaterdag: 14:00 – 19:00
Zondag: 14:00 – 19:00

In het centrum van Huizen vindt u ons restaurant. 

Wij serveren het 'bordjes-concept', dit betekent dat u van meerdere kleine (tussen)gerechtjes kunt genieten. Of lekker met elkaar delen!

Kunt u toch moeilijk kiezen tussen al deze heerlijke gerechtjes? Dan hebben we ook de 'gewone' hoofdgerechten voor u op de kaart. 

En vergeet ook onze beroemde Aanschuiftafel niet; geen zin om te koken of uitgebreid te tafelen? Schuif lekker aan (dinsdag, woensdag en donderdag) en geniet van wat de pot schaft.

Voor ieder wat wils!

Wij doen, zoals gezegd, altijd ons uiterste best om de kwaliteit op een hoog peil te houden, echter als je niets maakt, maak je ook geen fouten, dus als er onverhoopt iets niet naar uw wens is laat u het ons dan weten, dan kunnen wij er iets aan doen.

Als u allergisch bent voor gluten, noten, smaakversterkers etc.. Wilt u dit dan bij uw reservering vermelden, zodat wij uw aangepaste gerechten kunnen voorbereiden. Wij zijn u graag van dienst, maar ook graag tijdig ingelicht!!

beau geste hart

Terug naar overzicht
Je vindt ons ook op
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2023 Hart van Huizen | Privacy