HomeWinkelsHandwerk Speciaalzaak De Pauw

Handwerk Speciaalzaak De Pauw

In ‘t kort

Wij zijn een regionaal georiënteerd bedrijf en richten ons op het aanbieden van handwerkartikelen op het gebied van borduren, fournituren, voering en wol.

Locatie
Handwerk Speciaalzaak De Pauw
Achterbaan 32
1271 TZ Huizen
 

035 525 1212

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij zijn een regionaal georiënteerd bedrijf en richten ons op het aanbieden van handwerkartikelen op het gebied van borduren, fournituren, voering en wol. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Al sinds jaar en dag bevindt onze winkel zich in het centrum van Huizen. Wij hebben lange tijd op de Voorbaan gezeten maar sinds 1 maart 2019 zijn wij gevestigd op Achterbaan 32. Wij nodigen u graag uit in onze winkel. 

Wij streven er naar om een uitgebreid assortiment aan producten te voeren. Wij willen iedere klant persoonlijk aandacht schenken. Handwerk Speciaalzaak De Pauw streeft er naar een steeds met de mode mee te gaan. 

Handwerk Speciaalzaak De Pauw is sinds jaar en dag gevestigd in het oude dorp van Huizen. Na een aantal verhuizingen is het terecht gekomen in het centrum van Huizen. Lange tijd is dit bedrijf gerund door Jacob en Alie Zeeman. Sinds 1 september 2009 hebben wij, Jan en Anita, dit bedrijf over genomen. En sinds 1 maart 2019 zijn wij gevestigd op Achterbaan 32. 

Na de overname is de collectie enigszins veranderd. Doordat wij al een Naaimachine Speciaalzaak hadden (Bos Naaimachine Speciaalzaak), hebben we de naai-, lock en borduurmachines daar onder gebracht en zijn wij ons geheel gaan richten op het handwerken. Naast onze uitgebreide collectie op het gebied van breien, haken en borduren, bieden wij u ook een groot assortiment aan fournituren , zoals: garen, knoopjes, ritsen, elastiek, (machine-)naalden. 

Door steeds weer nieuwe inspiratie en nieuwe trends heeft onze winkel u iedere keer iets nieuws te bieden.

handwerk pauw hart

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2022 Hart van Huizen | Privacy