Hyppe

In ‘t kort

Ben jij op zoek naar een hypotheek of een goede verzekering?

Locatie
Hyppe
Kerkstraat 31
1271 RJ Huizen
 

035 523 4213
[email protected]

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 17:30
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Bij Hyppe is het ook mogelijk om buiten deze openingstijden een afspraak te maken. Neem hiervoor even contact met ons op! 

Wie is Hyppe?

Hyppe is het eigenwijze kereltje dat je tegenkomt op deze site en die je informatie en tips geeft. Hij staat voor een groep financieel adviseurs die vinden dat het anders kan in de financiële wereld! Het kan beter, begrijpelijker, toegankelijker en laagdrempeliger. En daarin gaat Hyppe zijn eigen weg.

Advies of verkooppraatje?

Ben jij op zoek naar een hypotheek of een goede verzekering? Dan ben je waarschijnlijk net zo eigenwijs als Hyppe. Je laat je geen oor aannaaien en zoekt zelf op internet naar informatie. Met de woekerpolissen en andere schandalen in je achterhoofd treed je adviseurs met een gezond wantrouwen tegemoet. Krijg je echt een advies of vooral een verkooppraatje?

Jouw behoefte voorop

Bij Hyppe staat jouw behoefte voorop. Hij biedt je transparante en begrijpelijke informatie en geeft je advies dat precies op jou is toegesneden. Bovendien ben je niet van Hyppe af als je een hypotheek of verzekering hebt afgesloten. Welnee, dan beginnen we pas met elkaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat hij het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Beloven en bewijzen

Dat kunnen we hier allemaal gemakkelijk beloven, maar de enige manier om dat te ontdekken is door het te beleven. Kom eens langs voor een gesprek, dan zal Hyppe het je bewijzen! Hij heeft een team van Hyppe-adviseurs achter zich staan. Zij staan klaar om jou van dienst te zijn. Maak kennis met ons team of neem contact op voor het maken van een afspraak.

hyppe hart

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2023 Hart van Huizen | Privacy