HomeActiviteitenBezemdagen en bezembraderie in het Hart van Huizen

Bezemdagen en bezembraderie in het Hart van Huizen

26 - 27 augustus 2022
Winkelcentrum Hart van Huizen
Bezemdagen en bezembraderie in het Hart van Huizen

Shop ‘till you drop!

Bezemdagen & Bezembraderie in het Hart van Huizen

De Bezemdagen keren terug naar het Hart van Huizen op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus. De bekende Bezemdagen vinden twee keer per jaar plaats, in februari en augustus. De ondernemers in het Hart van Huizen verkopen de allerlaatste artikelen van het seizoen met hoge kortingen. Op vrijdag 26 augustus vindt ook de Bezembraderie plaats. Op het Oude Raadhuisplein en in de straten van het Oude Dorp vind je kramen met acties en aanbiedingen.
 

Bezemdagen vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus

De ondernemers van het Hart van Huizen maken plaats voor de nieuwe collecties, dus alle artikelen gaan met extra hoge kortingen de deur uit. Er zijn ruim honderd winkels in het Oude Dorp, die allemaal voor je geopend zijn op deze heerlijke shop dag! De Bezemdagen zijn dé dagen voor saleshoppers in Huizen, waarop je net dat ene leuke jasje of die mooie schoenen kunt scoren voor een mooi prijsje. De Bezemdagen zijn de laatste dagen van de Sale, dus op is echt op!

Bezembraderie vrijdag 26 augustus

Snuffelen op marktkraampjes, je per kraam laten verrassen door de uitstallingen: het is een heerlijke manier om een dag door te brengen. Tussen 09.30 en 18.00 staan de kraampjes op en rondom het Oude Raadhuisplein.

bezemdagen aug 2022

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy