HomeActiviteitenElke zaterdag markt

Elke zaterdag markt

1 januari 2020 - 31 december 2020
Op en rond het Oude Raadhuisplein
Elke zaterdag markt

Elke zaterdag van 08:00 - 17:00 uur is er warenmarkt in het Hart van Huizen. Op en rond het Oude Raadhuisplein staan dan 38 kramen met een zeer divers aanbod. 

Zaterdagmarkt Huizen op Facebook


Op dit moment zijn de volgende maatregelen van toepassing:

  • de kramen staan verder uit elkaar, zodat de onderlinge afstand minimaal 1,5m is
  • kraamhouders plaatsen waarschuwingen, lijnen op de grond en hanteren een maximaal aantal mensen bij de kramen

Marktkramen verplaatst

De Kerkstraat tussen de Keucheniusstraat en het Prins Bernhardplein zal de komende zaterdagen worden afgesloten voor verkeer. Hier staan tijdens de markt de kramen voor worst en vleeswaren, groenten en bloemen/planten. Daarnaast is de verkoop van eieren opgeschoven op de Lindenlaan en is de kraam met salades/olijven enzovoort verplaatst naar het Oude Raadhuisplein.

Tijdelijke plattegrond marktkramenTijdelijke omleiding

Kom alleen

Aan bezoekers van de markt en het winkelcentrum wordt verzocht zoveel mogelijk alleen te komen en het verblijf zo kort mogelijk te houden. Om te voorkomen dat producten direct genuttigd worden, worden de bankjes op het Oude Raadhuisplein voorlopig afgesloten met hekken.

Fietsen

Het is niet toegestaan om tussen de kramen door te fietsen. Fietsen kunnen geplaatst worden in de daarvoor bestemde rekken. Naast de fietsenrekken nabij de Albert Heijn en de Hema is er bij de kerk ook altijd ruim voldoende gelegenheid voor het stallen van fietsen. 

Bereikbaarheid

Meer informatie

Per week wordt beoordeeld of de genomen maatregelen aangepast moeten worden. Houd de pagina www.huizen.nl/corona van Gemeente Huizen goed in de gaten.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2021 Hart van Huizen | Privacy