HomeActiviteitenWijnproeverij 2022

Wijnproeverij 2022

7 oktober 2022
Winkelcentrum Hart van Huizen
Wijnproeverij 2022

UITVERKOCHT!

Bekijk hier de foto's

De Wijnproeverij 2022 is uitverkocht. Er zijn geen tickets meer beschikbaar. Alle tickets waren binnen een uur verkocht.

Het is gelukt om dit jaar weer de Wijnproeverij te organiseren! Deelnemers kunnen zich verheugen op een heerlijke proeverij op vrijdagavond 7 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur. De laatste Wijnproeverij werd gehouden in 2019, door Corona kon deze zeer populaire avond in de tussenliggende jaren niet georganiseerd worden. Zoals eerdere edities is ook de Wijnproeverij van 2022 georganiseerd door het ondernemersfonds BIZ Het Hart van Huizen.

De Wijnproeverij is inmiddels uitgegroeid tot een geliefde avond en trekt vele bezoekers uit Huizen en omgeving. Deelnemende winkels van het Hart van Huizen laten hun klanten buiten aan een statafel proeven van de heerlijkste wijnen en serveren daar een lekker hapje bij. Natuurlijk hanteren zij daarbij: Geen 18, geen alcohol (er kan om een identiteitsbewijs gevraagd worden!). Welke winkels dit zijn, is in dit bericht bekend gemaakt. Er is, net als voorgaande jaren, een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

Net als voorgaande jaren zijn er landenthema’s. De wijnen komen uit Spanje, Italië, Frankrijk en Zuid-Afrika en worden geleverd door Siersma Wijnadvies, van der Hulst drankenhandel, Kees Kromhout Kaas en Noten uit de Vershof, Gall&Gall en Marcel Klein Kaasdiscount. Rondlopende muzikanten zorgen deze avond voor een gezellige sfeer; een duo met gitaar en viool, een Dixieland trio en een accordeonist.

Op het Oude Raadhuisplein staat een grote tent opgesteld, dit is het centrale punt. Hier is de organisatie en het bestuur aanwezig en kan ook wijn geproefd worden. Vanaf 17.30 uur worden hier de tickets gescand. Gedurende de avond is tevens EHBO op het plein aanwezig.

Natuurlijk kom je op de fiets, die je kunt parkeren bij de Oude Kerk (Kerkstraat 1). De BOB parkeert de auto in één van de parkeergarages in het Hart van Huizen. P2 en P3 zijn zoals gewoonlijk geopend tot 21:30 uur. P1 is voor deze gelegenheid eenmalig extra lang open tot 22.00 uur. Bekijk hier informatie over de parkeergarages.

Tickets zijn uitverkocht
De tickets waren te koop voor €16,95 per persoon en waren beschikbaar in onze ticketshop vanaf vrijdag 9 september om 12.00 uur. De tickets waren binnen een uur uitverkocht. Alleen op vertoon van het ticket kan het Wijnproeverij Wijnglas van 2022 opgehaald worden. Deelname aan de Wijnproeverij 2022 kan alleen met het geldige Wijnglas.

Haal je Wijnglas op!
Voorkom een lange rij en haal je glas al vanaf 26 september op bij de Pop-up Cookstore (voormalig DIMA) aan de Kerkstraat 5, natuurlijk op vertoon van het ticket (digitaal of geprint). De glazen zijn zoals altijd gemaakt van écht glas, en zijn echte collectors items gebleken.

Ben je niet in de gelegenheid om het glas eerder op te halen? Dan kan het Wijnglas voorafgaand aan de Wijnproeverij opgehaald worden op 7 oktober vanaf 17.30 uur bij de tent op het Oude Raadhuisplein.

Winnaars van de Wijnproeverij prijsvraag 2020
Zij krijgen persoonlijk bericht via e-mail hoe en waar zij, voorafgaand aan de Wijnproeverij, het glas kunnen afhalen.

Wij zien jullie graag op 7 oktober!

Flyer WP links

flyer WP rechts

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy