HomeNieuwsBekenkamp-Schipper De Woonspecialist

Bekenkamp-Schipper De Woonspecialist

30 november 2022
Bekenkamp-Schipper De Woonspecialist

Aangeleverd persbericht van Bekenkamp-Schipper De Woonspecialist.

Binnenkort wordt de winkel van Schipper Wonen aan de Kerkstraat nummer 45 veranderd. Buiten dat veel van de collectie pvc vloeren, vloerbedekking, zonwering en natuurlijk de gordijnen wordt vernieuwd, komt er ook een andere naam bij op de gevel. Door de expertise–van en samenwerking-met collega’s van Vivante Bekenkamp is het nu mogelijk met een groter team de gewaardeerde klanten met een uitgebreidere collectie te bedienen. Uiteraard blijven service en ieder voorzien van passend advies voorop staan. Begin 2023 zal er een speciale kijkdag georganiseerd worden waarbij iedereen van harte welkom is om een kijkje te komen nemen.

Winkelpagina Bekenkamp-Schipper De Woonspecialist

Vivante Bekenkamp vormt samen met Ambiance Zonwering van der Wal de specialist op het gebied van zonwering, overkappingen, shutters, vloeren, gordijnen, horren en raamdecoratie.

“We zijn al gevestigd in Hilversum, Bussum, Laren, de Bilt en in de Nijhof in Baarn. We leveren niet alleen prachtige producten voor het huis. We meten, zoals u al van Schipper Wonen gewend bent, alles vakkundig bij u thuis op. U heeft geen omkijken naar het opmeten van de woninginrichting. Tevens hebben wij onze eigen stoffeerders in dienst, die vakkundig en met precisie uw huis stofferen, uw gordijnen ophangen en uw vloeren leggen” aldus Daniël de Wild, eigenaar van nu 6 filialen van Bekenkamp Woninginrichting.

De winkel tegenover Sportschool Rebel blijft qua uitstraling met de oude balken, vloerdelen en glas-in-lood ramen intact. Het interieur krijgt echter een flinke up-date. Houdt u ook het schuurtje op het voorerf in de gaten, want in die etalage worden straks ook weer mooie sfeerimpressies aan u getoond.

Assortiment
Op de gezellige locatie blijft een groot deel van de mooie bestaande collectie. Onder andere de merken Belakos, Desso-en Paradetapijt. Ook de gordijnstoffen van Holland Haag, Kobe, Chivasso worden groots aangevuld. Uiteraard met de laatste trends en kleuren van het seizoen. Volledig nieuw in het assortiment op het gebied van zonwering en raamdecoratie is de prachtige en uitgebreide collectie van Luxaflex®. De innoverende pvc-vloeren van het merk Moduleo zijn dan ook op Kerkstraat 45 te bewonderen.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy