HomeNieuwsDe werkkamer van Sinterklaas

De werkkamer van Sinterklaas

21 november 2022
De werkkamer van Sinterklaas

Kom naar de werkkamer van Sinterklaas in het oude postkantoor

In het diepste geheim heeft Sinterklaas zijn intrek genomen in het oude postkantoor aan Kerkstraat 2 in het oude dorp in Huizen. Vanuit die plek zorgt Sint met zijn Pieten dat de kinderen in Huizen rond 5 december cadeautjes krijgen. Ben je benieuwd hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet? Kom dan op vrijdag 2 december tussen 18.00 en 21.00 uur een kijkje nemen. Neem je tekening, verlanglijstje of iets lekkers voor Ozosnel mee, want Sint heeft beloofd ook echt aanwezig te zijn!

De werkkamer van Sinterklaas is een initiatief van Eindeloos Theaterwerk en Hart van Huizen. Samen zorgen zij dat ‘Sint in het hart’ gerealiseerd wordt. Johan Verheij, eigenaar Eindeloos Theaterwerk en artistiek leider Theaterroute Huizen: ‘Nu we met Eindeloos Theaterwerk in het oude postkantoor gehuisvest zijn kan de wens om culturele ontmoetingsplek van Huizen te zijn écht vorm krijgen. Prachtig om samen met de ondernemers dit kinderfeest te organiseren’.

Tijdens het bezoek aan de werkkamer van Sinterklaas kunnen de kinderen ook op de foto met Sint en Piet. Gebruik @theaterroutehuizen @hartvanhuizen en #sintinhethart bij het plaatsen op social media.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2023 Hart van Huizen | Privacy