HomeNieuwsDima kookvoordeel sluit 1 augustus a.s. definit...

Dima kookvoordeel sluit 1 augustus a.s. definitief haar deuren

1 juni 2021
Dima kookvoordeel sluit 1 augustus a.s. definitief haar deuren

Dima kookvoordeel sluit 1 augustus a.s. definitief haar deuren

HUIZEN - Na meer dan dertig jaar dat de kookwinkel Dima gevestigd is in de gemeente Huizen komt aan dit tijdperk een einde.

Gelukkig is de oorzaak niet het gevolg van de coronacrisis, zoals veel klanten vragen. Want het besluit te stoppen was door de eigenaar Rienk van den Brink vorig jaar al genomen. Wel vertelde hij dat door de lockdown en het verplicht sluiten van 4 maanden het tijdstip van sluiting, die gepland was op 1 april, is uitgesteld naar 1 augustus.

Profiteer mee!

poster dimaAlle voorraden die waren ingekocht om tijdens de kerst te gaan verkopen, moeten immers nog wel verkocht worden, en u kunt hiervan profiteren. Tijdens de definitieve uitverkoop kunnen klanten alle producten kopen tegen zeer lage prijzen. Er zijn veel producten voorzien van een ronde rode sticker met ‘Opheffingsleegverkoop NU’. Dit zijn artikelen met kortingen van 40% tot 80% en dat is reeds de allerlaagste prijs. Voor alle overige producten geldt dat je op elk tweede product een korting krijgt van 50%. Uiteraard hoeft dat niet hetzelfde artikel te zijn. Je kunt je eigen samenstelling maken en genieten van deze korting.

Rienk van den Brink hoort meerdere malen per dag van zijn klanten dat ze het heel jammer vinden dat zo’n prachtige winkel verdwijnt. Voor al deze kookliefhebbers heeft hij goed nieuws, want hij is bezig met een nieuw concept: de Pop-UpCookstore. Pop-Up; het woord zegt het al. Een tijdelijke winkel met de allerlaagste prijzen. Over een paar weken is hier meer over bekend en dat kunt u straks volgen op de website. Daar wordt de locatie en openingsdatum op vermeld.

Dus volop nieuwe ontwikkelingen voor kookliefhebbers en koopjesjagers van het Gooi. Houd de website www.pop-upcookstore.nl in de gaten.

Website DIMA Kookvoordeel

Gegevens DIMA Kookvoordeel

DIMA Kookvoordeel
Filiaal Huizen
Kerkstraat 5, 1271 RJ Huizen
T. 035-52 341 11

Tekst: Ivo Biesterveld, Aristo Media vof

 

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy