HomeNieuwsHistorische plaatsing banner 'Welkom in het Har...

Historische plaatsing banner 'Welkom in het Hart van Huizen'

28 juni 2021
Historische plaatsing banner 'Welkom in het Hart van Huizen'

Op vrijdag 2 juli, tussen 12.00 tot 12.30, wordt de banner ‘Welkom in het Hart van Huizen’ geplaatst op het Prins Bernhardplein (locatie oude postkantoor). Voor het eerst in de geschiedenis van het winkelcentrum Hart van Huizen zal een banner de bezoekers verwelkomen.

U bent van harte welkom om deze historische onthulling bij te wonen! Hierbij moet wel de 1,5m regel in acht worden genomen.

Sfeervol winkelcentrum weer volledig geopend
De ondernemers willen iedereen van harte welkom heten in hun Hart van Huizen, dat na de moeilijke corona-tijd weer volledig geopend is. Door een flink aantal versoepelingen van de overheid zijn zowel winkels als horecagelegenheden weer geopend. Op anderhalve meter afstand bieden onze ondernemers sfeer en service tijdens uw winkelervaring. 

Om de sfeer in hun Hart van Huizen te verhogen hebben de ondernemers, evenals vorig jaar, prachtige bloembakken laten plaatsen. Deze zullen het Hart van Huizen verfraaien tot medio oktober. Tijdens de wintermaanden wordt deze gezellige sfeer vastgehouden door de winterverlichting, die de ondernemers hebben laten installeren.

Ondernemers vormen hartslag
Ondanks de corona-crisis hebben de ondernemers geïnvesteerd in de welkomstbanner. Dit om de bezoekers van het Hart van Huizen elke dag te laten weten hoe welkom zij zijn in hun winkelcentrum. De ondernemers van het Hart van Huizen vormen samen de hartslag van ons winkelcentrum, zij zorgen voor een veilige winkelomgeving en een hartelijke ontvangst.

U bent dan ook van harte welkom in het winkelcentrum Hart van Huizen!

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy