HomeNieuwsIn dialoog over het verlevendigen van het Oude...

In dialoog over het verlevendigen van het Oude Raadhuisplein

1 juni 2021
In dialoog over het verlevendigen van het Oude Raadhuisplein

PERSBERICHT                                  

1 juni 2021

In dialoog over het verlevendigen van het Oude Raadhuisplein

Gemeente zoekt inwoners op om hun kijk op de ontwikkeling van het centrumgebied te delen

Op 5 juni 2021 gaan wethouder Bert Rebel (o.a. Economie) en medewerkers van de gemeente met inwoners in dialoog over het verlevendigen en aantrekkelijker maken van het Oude Raadhuisplein op de zaterdag. In samenwerking met de marktcommissie en winkeliersvereniging Hart van Huizen wil de gemeente met dit onderzoek ervoor zorgen dat Huizen ook na deze coronaperiode een bruisend centrum heeft waar men goed kan recreëren, door in te zetten op aantrekkelijke horecaterrassen en op de zaterdag een sfeervolle markt.

Enquête

Alleen met de inbreng van de inwoners van Huizen zelf krijgen we een duidelijk beeld van wat bezoekers belangrijk vinden voor het toekomstige centrumgebied van Huizen. Samen zoeken we graag naar de juiste invulling voor het Oude Raadhuisplein. Door de online enquête in te vullen kunnen inwoners hieraan bijdragen. Meer informatie is te lezen op www.huizen.nl/ouderaadhuisplein. Via deze website kunnen inwoners vanaf zaterdag 5 juni de online enquête invullen. Onder de deelnemers worden 20 waardebonnen van €25 verloot. Deze kunnen worden besteed op de markt of in de winkels rondom het Oude Raadhuisplein.

Startmoment

Als startmoment van de enquête zal de gemeente op zaterdag 5 juni van 10.00 tot 13.00 uur aanwezig zijn in het Oude Dorp om te flyeren. De flyers voor de enquête worden ook uitgedeeld door marktkooplieden en winkeliers. De enquête kan tot 28 juni worden ingevuld.

Meer informatie

terras
 

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy