HomeNieuwsPasen in het Hart van Huizen

Pasen in het Hart van Huizen

26 februari 2024
Pasen in het Hart van Huizen

Om dit feestelijke moment te vieren, hebben we iets speciaals georganiseerd. Op zaterdag, 30 maart, zal onze vrolijke vriend, Puck de Paashaas, door ons winkelcentrum struinen, klaar om jong en oud te begroeten!

Puck zal met zijn mand vol lekkernijen en zijn onmiskenbare charme door de straten dartelen, klaar om lachende gezichten te toveren en de feestvreugde te verspreiden. 

Maar dat is niet alles wat we te bieden hebben tijdens dit feestelijke weekend. Onze winkels zijn gevuld met een overvloed aan speciale aanbiedingen en seizoensgebonden lekkernijen die perfect zijn om te delen met familie en vrienden. Of je nu op zoek bent naar de perfecte paascadeaus, heerlijke lekkernijen voor je paasbrunch of gewoon een gezellige dag wilt doorbrengen met winkelen, bij Hart van Huizen ben je aan het juiste adres.

Dus trek je beste lentekleding aan, nodig je geliefden uit en kom bij ons langs terwijl we samen Pasen vieren in stijl. Of je nu een frequente bezoeker bent of voor het eerst ons prachtige winkelcentrum verkent, wij heten je van harte welkom bij Hart van Huizen.

Tot ziens dit weekend!

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy