HomeNieuwsSteun onze ondernemers, koop lokaal

Steun onze ondernemers, koop lokaal

17 december 2020
Steun onze ondernemers, koop lokaal

HUIZEN - De ondernemers in het Hart van Huizen zijn hard getroffen door de lockdown. De reguliere drukte voor de kerstinkopen blijft uit, nu de winkels hun deuren hebben moeten sluiten. De ondernemers van het Hart van Huizen gaan niet bij de pakken neerzitten en blijven vindingrijk en veerkrachtig.

Er wordt er stevig nagedacht over de manier waarop zij hun producten en diensten aan kunnen blijven bieden. Winkels die voornamelijk levensmiddelen verkopen evenals, drogisterijen, apotheken, opticiens, audiciens, winkels voor reparatie en onderhoud, mogen open blijven. Doe-het-zelfzaken mogen een afhaalfunctie inrichten.

Ook servicepunten voor het ontvangen en versturen van pakketten mogen open blijven. Daarnaast blijven de locaties voor zakelijke dienstverlening zoals banken, hypotheekverstrekking en de makelaars open. In de categorie flora en fauna mogen dierenspeciaalzaken open blijven en mogen bloemisten alleen buitenverkoop hebben.

Samen sterk
“Onze ondernemers doen er alles aan om u toch van hun producten en diensten te kunnen voorzien”, vertellen  Anne Marie Hesta en Agnes Haverkort, de duovoorzitters van de winkeliersvereniging. “Samen staan wij sterk, de gedrevenheid onder de ondernemers is ongekend. Veel winkels hebben nu een webshop en/of een bezorgservice. Kijk op de website en sociale media van het Hart van Huizen en kijk daar bij uw favoriete ondernemers om te zien hoe zij u online van dienst kunnen zijn.”

Het jaar 2020 was een jaar met grote niet mis te verstane uitdagingen en de ondernemers van het Hart van Huizen hebben zich zeer veerkrachtig getoond. “Het bestuur van Hart van Huizen wenst iedereen heel veel kracht, creativiteit en moed voor de komende periode. Ondanks deze roerige tijden wensen wij iedereen goede feestdagen, op naar een beter 2021!”

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy