HomeNieuwsWelkom in het Hart van Huizen banner siert entr...

Welkom in het Hart van Huizen banner siert entree winkelcentrum

3 juli 2021
Welkom in het Hart van Huizen banner siert entree winkelcentrum

Foto's: Bob Awick.

De onthulling van het enorme doek ”Welkom in het Hart van Huizen” heeft vrijdag 2 juli 2021 om klokslag 12 uur plaatsgevonden bij oude postkantoor aan het Prins Bernhardplein. Marek Reklame uit Huizen heeft de taak op zich genomen het doek te bevestigen.

Onder belangstelling van vele ondernemers, burgemeester, wethouder en genodigden, hebben de voorzitters Agnes Haverkort en Anne Marie Hesta van het Hart van Huizen het woord genomen:

“Dit is het welkom van het Hart van Huizen. Dit hebben we met elkaar gedaan, zo’n 130 ondernemers in ons winkelcentrum. Die hebben het 1,5 jaar lang heel zwaar gehad. Zij zijn heel blij dat zij allemaal weer open mogen, de winkels en de horeca. Dat zij hun klanten met een warme lach kunnen verwelkomen zonder mondkapje. Ze gaan er weer voor. Eindelijk weer met passie kunnen doen waar hun hart ligt; zij gaan voor die service, het verkopen van hun aanbod om hun dagelijks brood te verdienen met doen waar zij goed in zijn met de deuren wagenwijd open. En daarbij heten wij iedereen van harte welkom. Dat is de boodschap die wij uit willen spreken met deze banner.”

Het onthulde doek heeft een afmeting van 3 x 10 meter en is met zijn kleuren en logo direct herkenbaar als de huisstijl van Hart van Huizen. Wethouder Bert Rebel is onder de indruk van de banner “Wow, wat een ding. Dat ziet er geweldig uit en is een geweldig welkom”

Burgemeester Niek Meijer vult aan “Indrukwekkend groot en niet schreeuwerig. Het trekt op een prettige manier mensen aan en staat denk ik voor wat de ondernemers in het Hart van Huizen willen uitstralen.”

Het framewerk dat al jaren aan het voormalig postkantoor hing, was eigendom van Peter Kos, eigenaar van de Krachtcentrale in Huizen. Hij werd bedankt voor het in bruikleen geven van het frame, maar kwam met een geweldige verrassing waar de voorzitters niet op hadden gerekend : “Bij deze speciale gelegenheid overhandig ik het eigendom van het framewerk aan Stichting Winkeliersfonds het Hart van Huizen, jullie hebben er iets moois van gemaakt, het is nu van jullie!”

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Chiel van IJssalon Chielatos een heerlijk nieuw ijsje gemaakt waarmee geproost kon worden: HartvanHuizen-ijs. Helemaal in de kleuren van de huisstijl smaakt dit ijsje even heerlijk als het eruit ziet; lekker romig, je proeft de mint en de heerlijke smaak van chocolade.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy