HomeWinkelsAvenue 't Gooi Makelaars

Avenue 't Gooi Makelaars

In ‘t kort

We zijn een actief fullservice modern NVM makelaarskantoor, met veel kennis, jaren ervaring en begeleiden en adviseren u van A - Z.

Locatie
Avenue 't Gooi Makelaars
Lindenlaan 9
1271 AV Huizen
 

035 523 7531
[email protected]

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 17:30
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

 

Welkom bij Avenue 't Gooi, waar we de kunst verstaan om de juiste mensen te verbinden met de juiste woningen. Wij begrijpen dat het verkopen of kopen van een huis een van de meest hectische periodes in je leven kan zijn. Daarom staan wij voor je klaar om je te begeleiden en ondersteunen tijdens dit avontuur.

Als een klein familiebedrijf hebben wij een passie voor wat we doen. Bij Avenue 't Gooi ben je geen nummer; wij zien de mens achter het huis. Onze unieke aanpak draait om persoonlijk contact, creativiteit en aandacht voor jouw wensen. Agnes, onze gecertificeerde NVM-makelaar en taxateur, heeft jarenlang waardevolle ervaring opgedaan bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Utrecht. Na het opdoen van deze ervaring heeft zij de beslissing genomen om zelfstandig en in haar eigen woonomgeving te gaan werken. Samen met Britt, onze veelzijdige professional in opleiding tot K-RMT-makelaar, en Dave, onze administratieve kracht en taxatieondersteuning, vormen wij een hecht team dat jouw belangen centraal stelt.

Bij Avenue 't Gooi geloven we dat een goede presentatie de sleutel is tot succesvolle verkoop. Wij gaan verder dan alleen mooie foto's en plattegronden. Onze aanpak omvat het begeleiden van jou bij het opruimen, schoonmaken en presenteren van je woning. Britt is de drijvende kracht achter de speciale woningvideo's die jouw woning in de schijnwerpers zetten. Samen zorgen wij ervoor dat jouw huis optimaal wordt gepresenteerd voor het beste verkoopresultaat.

Onze missie is om jou te ontzorgen tijdens het gehele verkoop- en/of aankoopproces. Wij begrijpen de stress en onzekerheden die gepaard gaan met het kopen of verkopen van een huis. Daarom gaan wij graag die extra mijl om jou te begeleiden en te adviseren. Wij bieden ondersteuning en kunnen je in contact brengen met betrouwbare experts, zoals hypotheekadviseurs, interieurstylisten, taxateurs, bouwkundige keurders, aannemers of hoveniers.

Bij Avenue 't Gooi zijn we er trots op dat we echte verbindingen leggen met onze klanten. We willen dat je je gesteund voelt gedurende het hele proces. Geen vraag is te gek en geen uitdaging te groot. We communiceren regelmatig en transparant, en houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, Avenue 't Gooi is jouw partner voor een persoonlijke, creatieve en betrokken aanpak in de makelaardij.

Laat ons je gidsen en ondersteunen bij het realiseren van je woondromen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

 

 

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy