HomeWinkelsDe Fietsenwinkel Huizen | The Bike Jewelry

De Fietsenwinkel Huizen | The Bike Jewelry

In ‘t kort

In onze winkel kunt u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft: van alleen het oppompen van de banden tot het samen uitzoeken van een nieuwe droomfiets.

Locatie
De Fietsenwinkel Huizen | The Bike Jewelry
Kerkstraat 27
1271 RJ Huizen
 

035 523 7048
[email protected]

Openingstijden
Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00 / 19:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

De Fietsenwinkel Huizen

Voor alle fietsers

In onze winkel kunt u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft: van alleen het oppompen van de banden tot het samen uitzoeken van een nieuwe droomfiets. Vanaf de kleinste loopfietsjes tot de snelste racefietsen. Wij zijn er voor alle fietsers met ons uitgebreide assortiment en persoonlijke service.

 Deskundig en enthousiast

Al twintig jaar zitten wij in Huizen aan de Kerkstraat. Ons team is niet alleen vakkundig, goed getraind en ervaren, maar ook enthousiast en liefdevol voor de wielersport. Voordat u een service of product van ons krijgt, dan hebben wij dit al tientallen keren zelf gebruikt, zodat wij u precies kunnen vertellen wat nou wat doet. En daar gaat het bij ons om: de passie en de kennis met u te kunnen delen.

 Persoonlijke aandacht en service

De klant is voor ons het belangrijkst. Zodra u iets bij ons koopt, dan koopt u iets met service voor de levensduur van het product. Zijn er problemen of vragen? Dan kunt u gewoon altijd langs komen en dan proberen we het altijd zo snel mogelijk met u op te lossen. En kan u uw fiets niet langs brengen voor onderhoud? Geen probleem, want met onze haal- en brengservice rijden we ook graag even voor u heen en weer. Scheelt toch als het regent. We staan voor u klaar en u mag altijd in de winkel en werkplaats binnen stappen.

 Specialist in de sport

Zelf zijn we ontzettend fanatiek fietsers. Het hele jaar door zijn we na of tijdens het werk te vinden op onze eigen fietsen op de weg, in het bos en ook op de baan. We zijn altijd te herkennen aan onze Hulk-achtige groene pakken en omdat we zelf zo veel fietsen hebben we een ongelooflijk groot assortiment aan fietskleding en accessoires voor de sportievelingen en liefhebbers van de wielersport. We bieden niet alleen het gewone goed, nee, we hebben daarnaast ook als een van de weinigen grote A-merken van kwaliteitsmateriaal zoals Specialized, Assos, Muc-Off, Cube, Wilier, Gazelle, Koga, Castelli, Tacx en Sportful. We onderscheiden ons niet alleen in de service, maar ook in de pure kwaliteit van onze producten die we bieden.

Ervaar het zelf

Sla dus ons adres op in je telefoon en kom een keertje gezellig langs. We helpen je graag en een beetje lullen over fietsen vinden we zelf tussen al het werk door ook niet erg. Dus zie je snel en kijk anders alvast lekker op de site hier naar wat we allemaal zo wel niet hebben.

bikejewelry hart

Terug naar overzicht
De Fietsenwinkel Huizen | The Bike Jewelry
Je vindt ons ook op
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy