HomeWinkelsDe Groot Uitvaart

De Groot Uitvaart

In ‘t kort

Al drie generaties lang is de familie De Groot actief in de uitvaartbranche. We geven advies en begeleiden begrafenissen en crematieplechtigheden.

Locatie
De Groot Uitvaart
Havenstraat 23-25
1271 AB Huizen
 

035 525 4363
[email protected]

Openingstijden
Maandag t/m zondag In overleg

Ons uitvaartcentrum

Al drie generaties lang is de familie De Groot actief in de uitvaartbranche. We geven advies en begeleiden begrafenissen en crematieplechtigheden. Sinds 1963 zijn wij gevestigd in de monumentale panden aan de Havenstraat 23-25 in Huizen. Deze panden hebben een karakteristieke uitstraling. Het Uitvaartcentrum is aan de binnenzijde ingericht naar de wensen van deze tijd. De panden zijn aan elkaar verbonden door een glazen doorgang, wat tevens de hoofdingang is. De gebruikte kleuren en de inrichting van het Uitvaartcentrum zorgen voor een passende en intieme sfeer.

Condoleancebezoeken en afscheidsdiensten

Er is in het uitvaartcentrum ruimte gecreëerd voor condoleancebezoeken en afscheids-, herdenkingsdiensten. De diverse ruimtes zijn berekend op de genoemde dienstverlening, koffietafels en andere cateringmogelijkheden. Daarnaast is het Uitvaartcentrum rolstoelvriendelijk en is er in de grote ontvangstruimte een ringleiding aanwezig.

Familiekamers in Uitvaartcentrum

In het Uitvaartcentrum bevinden zich twee familiekamers. In deze geriefelijke kamers, die een huiselijke sfeer ademen, kan uw dierbare enkele dagen opgebaard liggen. De nabestaanden krijgen een sleutel van de kamer, zodat ze op elk gewenst moment van de dag afscheid kunnen nemen. De kamers zijn zo ingericht dat ook de nabestaanden er voor langere tijd kunnen verblijven.

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy