HomeWinkelsHaarzaken Danielle

Haarzaken Danielle

In ‘t kort

Met de beste haarstylisten, hoofdhuidspecialisten, coloristen en visagisten hebben we alle facetten in huis voor elke beautywens.

Locatie
Haarzaken Danielle
Voorbaan 50
1271 WS Huizen
 

035 523 3838

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 16:00
Zondag: Gesloten

Kwaliteit voorop

Het gepassioneerde team van Haarzaken bestaat uit topstylisten die volgens de laatste kleur-, knip- en snijtechnieken werken. Met behulp van haarwortel- en hoofdhuidanalyses en de hoogwaardige producten van René Furterer doet Haarzaken de verzorging vanaf de hoofdhuid tot in de punten van het haar. Daarnaast volgen de stylisten het hele jaar door trainingen en bezoeken ze jaarlijks diverse haarshows. Bij Haarzaken bent u niet in goede handen, maar in de beste. En dat al bijna 25 jaar lang in het Gooische hart van Huizen.

Laat u verwennen

Een kop koffie, een hoofdhuidmassage, even zen. Haren wassen, knippen, kleuren, een goed gesprek. Complete ontspanning. Wij werken in een kleine salon met veel privacy en een ontspannen sfeer. Iedere behandeling begint bij ons met een ontspannende wasmassage volgens de methode van ons haar en hoofdhuid verzorgingsmerk René Furterer. Door de verfijnde manier van werken te combineren met een rustgevende omgeving en stimulerende producten, geniet zowel man als vrouw dagelijks van een heerlijk relaxmoment in de stoelen van Haarzaken. Verwen uzelf. Genieten mag.

Danielle haarzaken hart

Terug naar overzicht
Je vindt ons ook op
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy