HomeWinkelsKledingreparatie & Stomerij Huizen

Kledingreparatie & Stomerij Huizen

In ‘t kort

Voor al uw kledingreparatie en herstelwerk kunt U terecht bij onze kleding reparatie service en stomerij.

Locatie
Kledingreparatie & Stomerij Huizen
Havenstraat 24
1271 Huizen
 

035 523 3920
[email protected]

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

U vindt ons in het hartje van Huizen een vertrouwd adres. 

Voor al uw kledingreparatie en herstelwerk kunt U terecht bij onze kleding reparatie service en stomerij. Wij bieden een groot scala van diensten aan zoals: Kledingreparatie, kledingverandering, ( bijv. innemen, korter of langer maken). Het maken en vermaken van al uw gordijnen en het professioneel stomen en/of reinigen van uw kleiding, vloerkleed stukken, bedspreien en dekens. Maken van gordijnen en vitrages, kleding op maat,modellen/monsters maken, bootkussens maken, was- en strijkservice. Wij hebben ervaring met het verwerken van allerlei  stoffen dus ook  leer, suède en bont. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van gordijnen en vitrages.Het werk wordt uitgevoerd door de vakman.

Wij verzorgen alles op gebied van textielverzorging.

Stomen , Wassen , Persen , Impregneren , Herstellen , Vermaken , Repareren.

Van al Uw:

Dameskleding , Herenkleding , Kinderkleding , Bruidskleding , Avondkleding , Regenkleding , WoningtextielSlaapkamertextiel , Leder , Suède , Tapijten .

Stofferen van meubels :

Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen. Sommige mensen zijn aan hun meubel gehecht geraakt omdat het een oude stoel of bank uit een erfenis betreft, omdat het een uniek exemplaar is of omdat hij gewoon lekker zit en nog zo goed in het interieur past. Ook kan uw budget een rol spelen. Herstofferen is vaak goedkoper dan de aanschaf van een nieuw kwaliteitsmeubel.
kledingreparatie Huizen herstoffeert alle stoelen en losse kussens of oversteekhoezen,voor particulier en bedrijven. Ook alle bedrijfsstikwerk voor leder en meubelstoffen.

kledingreparatie hart

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy