HomeWinkelsSchuiteman Accountants & Adviseurs

Schuiteman Accountants & Adviseurs

In ‘t kort

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Locatie
Schuiteman Accountants & Adviseurs
Naarderstraat 1a
1271 CE Huizen
 

035 647 3471
[email protected]

Openingstijden
Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Vakkundig en doelgericht

Een accountant hoort als adviseur naast de ondernemer te staan, vinden wij. We spreken dezelfde taal en werken vakkundig, betrokken en doelgericht aan een oplossing voor uw vraagstuk. Onze specialisten werken hierin interdisciplinair samen en overleggen regelmatig over de nieuwste wet- en regelgeving en de meest complexe cases.

Gevarieerde klantenkring

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit nationale en internationale, middelgrote ondernemingen; actief in heel verschillende branches. We verbinden deze ondernemingen graag met elkaar. Zo worden onze relaties en hun expertise ook van waarde voor u.

Bereikbaar en aanspreekbaar

We vinden het belangrijk dichtbij de ondernemers te zijn. Niet voor niets heeft Schuiteman zeven vestigingen in de regio. Zo zijn we goed bereikbaar en aanspreekbaar. Iedere relatie heeft een vaste klantmanager als eerste aanspreekpunt. Hebt u een specifieke vraag? Dan brengt hij u in contact met één van onze specialisten. Op die manier kunnen we vraagstukken snel en efficiënt oplossen.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, voldoen we natuurlijk aan de standaards van de beroepsorganisaties. Daarnaast doen we er alles aan om onze medewerkers goed op te leiden en te blijven motiveren. We verwachten van hen dat ze voortdurend op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun vakgebied, onder meer door wekelijkse, vaktechnische bijeenkomsten waarin ze over actuele ontwikkelingen worden bijgepraat.

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy