HomeWinkelsChocolaterie De Suikela Schuur

Chocolaterie De Suikela Schuur

In ‘t kort

Chocolaterie De Suikela Schuur aan de Havenstraat 18a in Huizen. In een prachtig authentiek pand op de hoek Havenstraat/Middenweg. Kom kijken en genieten.

Locatie
Chocolaterie De Suikela Schuur
Havenstraat 18
1271 AE Huizen
 

035 785 2191
[email protected]

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

De Suikela Schuur is de chocolaterie in het oude dorp van Huizen.

Op de hoek Havenstraat/ Middenweg vindt u een uitgebreid assortiment, artisanale (ambachtelijk bereidde), bonbons. Naast het aanbod van 40 soorten bonbons kunt u er terecht voor chocolade specials, zoals nogablaadjes, krakelingen, flikken, rumbonen, Huizer botters en nog veel meer. Verder vindt u er een ruime collectie van de chocola van Café-Tasse uit Brussel en staat er een prachtig aanbod van Huizer souvenirs van HZ12. Maar ook voor cadeaus, personeelsgeschenken en relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijven

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk? Graag denken wij met u mee voor de beste oplossing. Veel is mogelijk, zoals uw bedrijfslogo op onze bonbondozen of zelfs uw logo op de bonbons. Kom eens langs, dan bespreken wij samen uw wensen.

Ook voor personeelsgeschenken, zoals die heerlijke chocolade letter voor Sinterklaas of voor de mooiste kerstpakketten, zijn wij er voor u.

En wat serveert u uw klanten bij de koffie? Met de verpakte 9 grams tabletten in tien verschillende smaken van Café-Tasse weet u steeds weer te verrassen!

de suikerla hart

Terug naar overzicht
Wilt u meer informatie?
Neem contact op
© 2024 Hart van Huizen | Privacy